yandex-izleme
FinansKredisi.com

Teb Petrol Ofisi 40 Tl İndirim Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

1.552
Teb Petrol Ofisi 40 Tl İndirim Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

TEB petrol ofisi 40 TL indirim kampanyasına nasıl başvuru yapılır? TEB bankası kampanyalarını sürdürmeye devam ederken yeni bir kampanya ile müşterilerine çeşitli avantajlar sağlamaktadır. Petrol ofislerinde yapılacak harcamalarda belirli şartlar yerine getirildiği taktirde kullanıcılarına 40 TL indirim sağlamaktadır. Kampanyadan yararlanmak isteyen TEB müşterileri öncelikle kampanyaya başvuru yapması gereklidir. Kampanyaya başvuru yapmak isteyen müşteriler mobil bankacılık üzerinden veya SMS ile kampanyaya kolay bir şekilde katılabilme şansına sahiptir.

SMS üzerinden kampanyaya katılmak isteyenler PO yazıp 4616’ya mesaj atamaları dahilinde başka bir işlem yapmaksızın kampanyaya katılmış olacaklardır. CEBTETEP mobil uygulaması telefonlara indirilerek kampanya kısmından bu kampanyaya başvuru yapılarak da kampanyadan yararlanmak mümkündür. Bu kampanyadan sadece TEB müşterileri faydalanabilmektedir. TEB müşterisi olamayan bireyler öncelikle TEB bankası müşterisi olup kampanyaya öyle katılmalıdırlar.

Petrol Ofisi İndirim Kampanya Detayları

Birçok kampanyada olduğu gibi TEB petrol ofisi 40 TL indirim kampanyasında da bazı şartlar yer almaktadır. Şartların tamamı yerine getirildiği taktirde kampanyadan yararlanılabilmektedir. Kampanya hem başvuru tarihi hem de şartları bakımından birçok detayı bünyesinde barındırmaktadır. Her kampanyanın süresi olduğu gibi TEB petrol ofisi kampanyasının da başvuru tarihi ve geçerlilik tarihi bulunmaktadır. Kampanyaya katılım süresi 1 Nisan-15 Mayıs tarihlerini kapsamaktadır. Bu tarihler arasında 4 farklı günde 150 TL ve üzeri akaryakıt harcaması yapılması gereklidir. TEB petrol ofisi 40 TL indirim kampanyasına nasıl başvuru yapılır? Kampanyada yer alan detaylar şöyledir:

  • Kampanya sadece akaryakıt ve otogaz alımları için geçerli sayılacak
  • SMS ile başvuru yapanlar 30 TL indirim kazanacak, CEBTETEP mobil uygulaması üzerinden başvuru sağlayanlar ise 40 TL indirim kazanacaklar
  • Bu kampanya sadece Bonus üyesi olan TEB müşterileri için geçerlidir
  • Ticari kartlar, banka kartları ve sade kartlar bu kampanyadan faydalanamaz
  • Ek kartı olan banka müşterileri bu kart ile ayrıca kampanyaya katılım göstermezler fakat ek kartlarından yaptığı akaryakıt ve otogaz alışverişi asıl kart için geçerli olacaktır
  • Kampanya dahilinde aynı gün içerisinde parça parça değil tek çekim ile 150 TL akaryakıt ve otogaz harcaması yapılması gereklidir
  • Kampanyaya SMS olarak katılacak olan müşteriler SMS Bonus kartının bağlı olduğu ve bankada kayıtlı olduğu numara üzerinden yapması gereklidir
  • Bu kampanya sadece Bonus bireysel kartlar için geçerlidir, Bonus ticari kartlar bu kampanyadan yararlanamazlar
  • TEB bankası bu kampanyayı durdurma veya değiştirme hakkına sahiptir
  CEBTETEB Anında Hesaba Düşen Kredi Oranı Ne Kadar?

Kampanyadan Yararlanmak İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kampanyadan yararlanmak isteyen TEB Bonus bireysel kart kullanıcıları öncelikler yukarıda bahsedilen bütün detaylara dikkat etmesi gereklidir. Yukarıda yer alan maddelerden herhangi birini yerine getirmeyen kişilerin yaptığı harcamalar geçersiz olacak ve kampanya dahilinde indirimden yararlanamayacaktır. Kampanya dahilinde dikkat edilmesi gerekenlerin ilk sırasında kampanyanın kapsadığı tarih aralığıdır. Bu kampanya 1 Nisan ve 15 Mayıs 2022 arasında geçerli olmakta ve kampanyanın kartlara yansıması 24 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşmektedir. Kampanya tarihinden önce veya sonra yapılan akaryakıt ve otogaz harcamaları geçersiz olacağı için tarih aralığına dikkat edilmesi gereklidir. TEB petrol ofisi 40 TL indirim kampanyasına nasıl başvuru yapılır? Bu kampanyada minimum harcama miktarı 150 TL olmakta aynı gün farklı saat aralıklarında üst üste yapılan 150 TL ve üzeri harcamalar tek olarak kabul edilecektir. Bu yüzden 150 TL ve üzeri olan akaryakıt ve otogaz harcamalarının farklı günlerde yapılmasına dikkat edilmelidir. Kampanya sırasında dikkat edilmesi gereken diğer hususlar şöyledir;

  • Bu kampanyaya katılım süresi 1 Nisan ve 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında 4 farklı günde yapılacak 150 TL ve üzeri otogaz ve akaryakıtlarda geçerli, kampanyada kazanılan indirim 19 Mayıs 19 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılan 5.harcamada kullanılabilir.
  • 19 Haziran ve 19 Mayıs 2022 tarihleri dışında yapılan 5.harcamalarda kampanyadan kazanılan indirimden yararlanılamamaktır, bu yüzden 5.harcamaların bu tarihler arasında yapılmasına dikkat edilmelidir.
  • SMS ücretleri KDV ve ÖİV dahil toplamda Turkcell, Türk Telekom numaralarından 1,00 TL Vodafone için ise 0,40 TL’dir. SMS atılmadan önce buna dikkat edilmelidir.
  • Bonus kullanımları, sanal kart, sanal post ve benzeri kart ve kullanımları kampanya dışı ve geçersizdir. Kullanım yapılırken bu detaylara dikkat edilmesi gereklidir.
  Teb Ramazan Kampanyası Nedir? 150 TL Bonus Nasıl Kazanılır?

Teb ve petrol Ofisinin ortak olarak yürüttüğü bu kampanya hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmında gelin hep birlikte tartışalım. Daha fazla bilgi için https://www.finanskredisi.com/ güncel olarak takip edebilirsiniz.